Autoriseret Psykolog Tenna Liltorp

Om mig

Jeg tilbyder terapi til børn, unge og voksne. Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet, autoriseret af Psykolognævnet og medlem af Dansk Psykologforening.

Jeg har særligt speciale i behandling af angst og ocd og støtter mig til terapiformerne kognitiv adfærdsterapi, metakognitiv terapi, mindfulness og narrativ terapi.

Jeg er en del at Psykologhuset Park Allé, som ligger centralt og få minutters gang fra Aarhus banegård.

Min vej til at hjælpe andre

Jeg er født i 1982 og uddannet psykolog fra Aarhus Universitet i 2014.

Mine skridt mod at blive privatpraktiserende

De sidste to år af psykologuddannelsen var jeg en del af Angstklinikken ved Aarhus Universitet. Her udviklede vi angstbehandling til børn og unge og forskede i, hvad der har den bedste effekt. Jeg skrev her desuden et empirisk speciale omkring skolevægringsadfærd.

Efter endt uddannelse var jeg tilknyttet Institut for Kommunikation og Handikap og Audiologisk klinik. Herefter var en jeg en længere årrække i psykiatrien hvor jeg har arbejdede med en bred vifte af psykiatriske problemstillinger og komplekse udrednings- og behandlingsopgaver.

Jeg startede ved siden at mit arbejde i psykiatrien stille og roligt op som privatpraktiserende i marts 2017. 1. januar 2018 startede jeg op som privatpraktiserende psykolog på fuld tid.

Interesse for angst og OCD

Jeg har altid fundet særlig interesse i arbejdet med angst og OCD. Det har derfor været det naturlige speciale at arbejde med for mig, og jeg finder det enormt givende og motiverende at se hvor stort udviklingspotentiale der er i netop dette felt.

Socialpædagogisk arbejde

Før og under uddannelse arbejdede jeg i over 10 år med socialpædagogisk arbejde, herunder som kontaktperson for belastede unge og som medhjælper i en institution for unge udviklingshæmmede med en bred vifte af vanskeligheder og diagnoser. Dette har givet en god ballast i at arbejde med og imødekomme forskellige individer og udfordringer.